ACTIES

Bril in de kijker

Onze selectie van brillen wordt met de grootste zorg voor kwaliteit en authenticiteit samengesteld. Regelmatig pikken we er een bril uit om wat extra te promoten.

Nieuwe brillen uit

BUFFELHOORN

Waarom kiezen voor hoorn?

< Natuurlijke oorsprong

Buffelhoorn is afkomstig van de hoorns van waterbuffels. Deze hoorns worden verzameld wanneer de buffels ze natuurlijk afstoten, wat betekent dat het materiaal duurzaam en ethisch verantwoord is.

< Uniek als een vingerafdruk

Buffelhoorn heeft natuurlijke variaties in kleur en textuur, waardoor elk stuk uniek is zoals een vingerafdruk. Dit maakt het een aantrekkelijk materiaal voor brillen. Het geeft een authentieke uitstraling.

< Lichtgewicht, comfortabel en huidvriendelijk

Ondanks dat buffelhoorn een natuurlijk materiaal is, is het verrassend licht, wat bijdraagt aan het comfort van de bril. Brillen gemaakt van buffelhoorn voelen comfortabel aan op het gezicht vanwege de natuurlijke eigenschappen van het materiaal.

< Milieuvriendelijk

Omdat buffelhoorn een natuurlijk materiaal is, is het milieuvriendelijker. Het vermindert de ecologische voetafdruk van de brilindustrie.

< Ambachtelijk vakmanschap

Het verwerken van buffelhoorn tot brillen vereist vakmanschap en expertise. Brillenmakers zoals Götti investeren vaak veel tijd en moeite in het selecteren, snijden, polijsten en vormgeven van het buffelhoorn om hoogwaardige en stijlvolle brillen te produceren.

Kortom, Götti brillen combineren natuurlijke schoonheid, comfort en duurzaamheid. Hierdoor zijn ze een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige en unieke brillen. Wij nemen graag de tijd om u uitgebreid kennis te laten maken met Götti.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart