CONTACTLENZEN

Contactlenzen vereisen een correcte aanpassing

Er valt wel wat te vertellen over contactlenzen en ze bestaan voor verschillende doeleinden. Bij Optiek Lemmer nemen we de tijd om je te helpen bij de juiste keuze.

De juiste lens voor de juiste toepassing

Net als bij een bril bestaan er lenzen die je ver- of bijziendheid corrigeren. Maar omdat ze door middel van het oogvocht op hun plaats blijven en dus met je oog mee bewegen, vraagt het aanbrengen en de hygiëne wel enige aandacht. Daarenboven zijn er dag-, week- of maandlenzen. Bij Optiek Lemmer maken we je wegwijs in het aanbod en kijken we wat voor jouw ogen de beste lenzen zijn.

Hygiëne

Verzorg je ogen door een goed hygiënisch gebruik van je lenzen

Omdat lenzen direct contact maken met je oog is de hygiëne dus erg belangrijk om irritatie en ontstekingen te voorkomen. We nemen graag de tijd om je te adviseren.

Op maat

Ook lenzen moeten perfect op jouw maat gemaakt worden

De oogmeting is voor lenzen van even groot belang als voor een bril. De kwaliteit van ooglenzen is met de jaren sterk geëvolueerd. Zachte lenzen, daglenzen en silicone hydrogel lenzen zijn allemaal vrij recente ontwikkelingen.

Advies

Niets belangrijker dan een correcte gebruikswijze

De manier hoe je je ogen gebruikt en het directe contact van de lens met je oog maken een deskundig advies nog belangrijker. Advies over een correct gebruik is minstens zo belangrijk als de keuze van de juiste lens voor jouw oog.

Maak een afspraak om samen de juiste keuze voor jouw ogen te bepalen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart