ONZE BRILLEN

Kwalitatieve en
authentieke brilmonturen

Grote merken staan niet altijd synoniem voor degelijke brillen. En precies dat is voor Optiek Lemmer een vereiste.

Goed zien en er goed uit zien

Een bril is meer dan een instrument om beter te zien of je ogen te beschermen tegen de zon. Terwijl onze eerste zorg zeker een goede verzorging van je ogen is, stellen we alles in het werk om een breed en authentiek aanbod te hebben van kwalitatieve monturen, voor jong en oud.

Ons aanbod

Ons aanbod wordt voortdurend geactualiseerd zodat we iedereen altijd een leuke bril kunnen bieden. Maar kwaliteit en authenticiteit primeren bij onze keuze. Een bril moet degelijk gemaakt zijn en goed passen. Veel van onze brillen komen van kleinere fabrikanten en zijn zelfs vaak met de hand gemaakt. Een bril van Optiek Lemmer ga je dan ook niet zo maar overal vinden. Een beetje eigenheid mag ook best wel.

DE HUIDIGE COLLECTIE

Oerdegelijke en hyperleuke brillen voor jong en oud

Zonnebrillen

Bescherm je ogen tegen de zon met een bril op jouw oogsterkte

Een goeie zonnebril is van onschatbare waarde voor je ogen. De UVA en UVB stralen van de zon kunnen echt schadelijk zijn. Maar je wil er ook wel goed uitzien met je zonnebril.

Optische brillen

De juiste fit zorgt voor uitstraling en finesse

Wordt lezen wat moeilijker? Of gaat je verzicht er op achteruit? Met een goeie optische bril wordt het leven weer heel wat comfortabeler. Helemaal op jouw maat.

Kinderbrillen

Ook je kind wil een mooie bril

Het is nooit echt leuk voor een kind een bril te moeten dragen. We zorgen er voor dat je kind een hoogkwalitatieve, goed passende, sterke bril heeft. Bovendien biedt Optiek Lemmer kinderen extra garantie op de glazen bij breuk of krassen, en dat volledig gratis. Contacteer ons voor meer informatie!

ONS MOTTO

Draag zorg voor je ogen en het leven ziet er al veel beter uit

“Wie van het leven wil genieten moet het geluk een beetje afdwingen. Niks komt vanzelf. Laat de boel niet op zijn beloop en ga er voor. Draag zorg voor anderen maar ook voor je zelf. En zeker voor je ogen.”

Eline

UITGELICHT

Optiek Lemmer zit nooit stil

Bekijk onze nieuwigheden en lopende acties.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart