BRILLEN

Optische brillen, zonnebrillen
en kinderbrillen

Een bril moet op jouw maat zijn, goed passen en mooi zijn. We combineren hoogwaardige oogverzorging met een zorgvuldig samengestelde collectie van monturen.

Goed zien en er goed uit zien

Een bril is meer dan een instrument om beter te zien of je ogen te beschermen tegen de zon. Terwijl onze eerste zorg zeker een goede verzorging van je ogen is, stellen we alles in het werk om een breed en authentiek aanbod te hebben van kwalitatieve monturen. We hebben extra aandacht voor de kinderen. We maken de optometrie zo leuk mogelijk en hebben heel wat trendy , comfortabele en sterke brillen in ons aanbod.

Zonnebrillen

Bescherm je ogen tegen de zon met een bril op jouw oogsterkte

Een goeie zonnebril is van onschatbare waarde voor je ogen. De UVA en UVB stralen van de zon kunnen echt schadelijk zijn. Maar je wil er ook wel goed uitzien met je zonnebril.

Optische brillen

De juiste fit zorgt voor uitstraling en finesse

Wordt lezen wat moeilijker? Of gaat je verzicht er op achteruit? Met een goeie optische bril wordt het leven weer heel wat comfortabeler. Helemaal op jouw maat.

Kinderbrillen

Ook je kind wil een mooie bril

Het is nooit echt leuk voor een kind een bril te moeten dragen. We zorgen er voor dat je kind een hoogkwalitatieve, goed passende, sterke bril heeft. En mag het dan ook even een leuke bril zijn?

Ontdek een groot deel van onze modellen. In de winkel zijn er nog meer.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart